Uil    
Wit wiebertje
Home Filosofie Coach Sessies Reacties Contact
 
 
Klik hier voor de links
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de disclaimer
Coach
Mijn naam is Jacqueline Verheijen (1965), getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben het gezicht achter WerkWijs loopbaancoaching en Hartcompas praktijk voor psycho-sociale therapie. Van origine ben ik registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie en in die hoedanigheid heb ik in verschillende organisaties gewerkt op het terrein van Human Resources Management (oa Bravilor Bonamat, Gemeente Hilversum, Netherlands School of Public and Occupational Health en Shell Nederland).

De interesse voor mensen en wat hen beweegt is altijd een leidraad geweest binnen mijn (werkende) bestaan. Na tien jaar werken zocht ik verdieping en volgde de Post HBO opleiding tot loopbaancoach bij adviesbureau Hoogendijk. Om dieper met mensen te kunnen kijken naar vragen op hun levensweg volgde ik de vierjarige opleiding Transpersoonlijke Therapie bij het Boswijk Instituut. Wanneer nodig kan ik daar binnen de loopbaancoaching ook gebruik van maken.

In het coachen probeer ik mensen in contact te brengen met datgene wat ze ten diepste willen en zoek ik samen met hen naar de manier om dat in werk vorm te geven. Dat is iedere keer weer een fascinerende ontdekkingstocht. Kenmerkend voor mijn manier van werken zijn: betrokkenheid, enthousiasme, intuitie en een onderzoekende instelling. Ik houd van de zoektocht naar nieuwe mogelijkheden. En van humor!

Ik ben lid van diverse beroepsverenigingen (klik hier).Einde tekst
 
Foto bloemen
Tegel Tegel
Jacqueline Verheijen
Tegel Coach Tegel
Tegel Tegel Tegel
Werken vanuit eigen wijsheid
Adres E-mail Routebeschrijving