Uil    
Wit wiebertje
Home Filosofie Coach Sessies Reacties Contact
 
 
Klik hier voor de links
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de disclaimer
Reactie van Susan
Net geswitcht van baan, van tv naar een marketing/communicatiebaan. Plezier had ik zeker wel in mijn werk. Mijn collega's vond ik fijn, de werkzaamheden prima. Maar, als kersverse moeder met flinke ambitie bekroop me het gevoel "is dit het nou?".

Ik zat niet helemaal op mijn plek, terwijl ogenschijnlijk alles klopte. Met mijn communicatie opleiding was een marcomfunctie toch perfect voor mij? En doorgroeimogelijkheden waren er ook binnen de organisatie. Ik kon zelfs parttime werken, wat wilde ik nog meer?

Toen viel mijn oog op een advertentie van WerkWijs in de Happinez. Ik heb in een opwelling de stoute schoenen aangetrokken en heb een intake gepland met Jacqueline.

We hadden direct een klik, ze raakte meteen een aantal gevoelige snaren. Jacqueline gaf me gelijk het gevoel dat we samen oplossingen konden vinden zonder meteen drastische beslissingen te nemen. En daar was ik precies naar op zoek. Niet alle schepen verbranden, maar goed kijken naar wat er mogelijk is binnen mijn competenties en ambities.Lees meer
lees verder [1/5] >>
 
Foto bloemen
Tegel Tegel
Foto personen
Tegel Reacties Tegel
Tegel Tegel Tegel
Werken vanuit eigen wijsheid
Adres E-mail Routebeschrijving