Uil    
Wit wiebertje
Home Filosofie Coach Sessies Reacties Contact
 
 
Klik hier voor de links
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de disclaimer
Reactie van Susan
Met een coachingstraject op maat heeft Jacqueline me op een prettige manier begeleid in het vinden van mijn eigen weg. En dat is ook gelukt!

Ik ben gedurende het WerkWijs traject erachter gekomen waar ik gelukkig van word in werk. Organiseren, mooie dingen creëren en vermarkten, ondernemen, nieuwe contacten leggen en onderhouden, andere dames blij maken; een greep uit zaken die voor mij superbelangrijk zijn.

Langzamerhand heb ik afscheid genomen van mijn kantoorbaan. Dat ging in fases, rustig aan. Nu heb ik een eigen sieradenlabel (www.sparklesbysusie.com), een kledingportal (www.kledingwinkel.nl) en organiseer ik samen met SHPPR Events de Pop Up Market in Dordrecht.

Ik heb tijd voor mijn kinderen, ben flexibel en doe dingen waar ik blij van word. Ik kan het iedereen aanraden die onrust voelt in zijn werk, maar niet de vinger op de zere plek kan leggen. Of als je geen antwoord hebt op "wat moet ik nu, als deze baan het niet is voor mij?". Dan is WerkWijs echt een superinvestering die zich in allerlei opzichten terugbetaald.

Het is zo goed om jezelf eens onder de loep te nemen en tijd te besteden aan de vraag "wat voor werk past bij mij?" en "wat vind ik belangrijk in werk?". Je werkt als het goed is een groot deel van je leven, dan kan je maar beter iets doen wat bij je past toch?Einde tekst

Susan
lees verder [2/5] >>
 
Tegel Tegel
Foto personen
Tegel Reacties Tegel
Werken vanuit eigen wijsheid
Adres E-mail Routebeschrijving