Uil    
Wit wiebertje
Home Filosofie Coach Sessies Reacties Contact
 
 
Klik hier voor de links
Klik hier voor de algemene voorwaarden
Klik hier voor de disclaimer
Sessies
WerkWijs hanteert verschillende methoden en technieken. In een kosteloos oriënterend gesprek stemmen we af wat het beste bij jou en jouw vraag past.

Koersonderzoek: als je iets anders wil
In een koersonderzoek bekijken we letterlijk of je nog op koers bent in je loopbaan. De vraag 'waar ben je voor in de wieg gelegd?' staat centraal, met als subvragen 'Wie ben je, wat kan je, wat wil je, wat zoek je en waar kan je dat vinden?'. Dat onderzoeken we onder andere door het voeren van gesprekken, het kijken naar thema's in je levensverhaal, kernkwaliteiten, het definiëren van talent, het kijken naar droomberoepen, loopbaanwaarden, energiehuishouding, het doen van de beroepenschatkist. Een scala aan opdrachten die uitmonden in een loopbaan-perspectief dat bij je past en realiseerbaar is. Een koersonderzoek bestaat uit ca 7 gesprekken van 1,5 uur die doorgaans om de twee weken worden gehouden.

Career Story Interview; kort, bondig en diepgaand
Wanneer je in kort tijdsbestek antwoord wil op jouw loopbaanvraag, dan past het Career Story Interview wellicht bij jou. Deze methode is ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Mark Savickas en bestaat uit een interview waarin een aantal biografische vragen worden gesteld. Als je voor een loopbaankeuze staat, vind je in het verleden veel aanknopingspunten.Lees meer
lees verder [1/4] >>
 
Foto bloemen
Tegel Tegel
Foto personen
Tegel Sessies Tegel
Tegel Tegel Tegel
Werken vanuit eigen wijsheid
Adres E-mail Routebeschrijving